Team

Hillsquad is een jong bedrijf dat is opgericht door twee nichtjes die hun krachten bundelen. Wij zijn gepassioneerd in het oplossen van unieke problemen door creatief (samen) te werken. We werken samen met onze klanten om hun individuele behoeften te begrijpen en de waarde van hun merken te verhogen met behulp van doordachte strategieën op basis van onze ervaringen. 

Door een sterke branding en online campagnes geven wij jouw bedrijf een boost waardoor je als merk meer aandacht krijgt. Hierbij kun je denken aan het vergroten van het aantal sales, het genereren van meer leads, het verhogen van conversies en het genereren van meer naamsbekendheid. 

Daarnaast zijn wij helemaal up to date met de laatste trends binnen de online markt en passen we dit op maat toe aan onze projecten.

Begüm Akgül

Social media beheer, social media, social media agency, social media agency groningen, social media beheerder, contentcreatie

DAMLA BAYDAR

Social media beheer, social media, social media agency, social media agency groningen, social media beheerder, contentcreatie

CONTACT

Heb je vragen of wil je iets bespreken? Neem gerust contact met ons op!

Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, heb je een vraag? Stuur ons een bericht op WhatsApp.